Acties

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

13 mei hebben de kinderen van de Kindcentrum De Hoge Ven in Warmenhuizen een leuke sportieve sportdag gehad. Waarbij ze ook een handbal clinic op ons eigen veld kregen! De kinderen waren verrast door de sport en waren erg enthousiast bezig!!💪🏻
#hhtacties
... Lees meerVerberg

2 maanden geleden
13 mei hebben de kinderen van de Kindcentrum De Hoge Ven  in Warmenhuizen een leuke sportieve sportdag gehad. Waarbij ze ook een handbal clinic op ons eigen veld kregen! De kinderen waren verrast door de sport en waren erg enthousiast bezig!!💪🏻
#hhtacties
Laad meer

Vomar “Klant is Koning” Clubspaaractie

VOMAR opent zijn supermarkt in Tuitjenhorn en heeft voor verenigingen een spaaractie opgezet. Deze Klant (club) is Koning (KIK) spaaractie willen wij onder de aandacht brengen, want dat kan onze verenigingen Hollandia T (handbal en voetbal) en De Boemel (volleybal) flink wat inkomsten opleveren. En het kost niets, alleen een kleine inspanning bij het afrekenen bij de kassa.

Het is heel eenvoudig:

  1. Neem een Klant is Koning (KIK) kaart van de VOMAR
  2. Koppel de kaart aan V.V. Hollandia T, open de VOMAR app of ga naar www.vomar.nl/kik
  3. Na inloggen kom je op jouw persoonlijke pagina, waar je de unieke clubcode van VV Hollandia T mag invullen: HOTU2021
  4. Bij het scannen van de KIK-kaart bij afrekenen, keert VOMAR elke 3 maanden 0,5% over het totaal bestede bedrag aan boodschappen uit aan jouw vereniging. (Kooppunten kopen hoeft niet. Dat is een persoonlijke actie van Vomar)
    Liever met de Vomar app sparen? Dat kan ook! In de app volg je de stappen om uw digitale klant-is-koning kaart aan te maken of de bestaande KIK kaart aan de app te koppelen.
  5. Laat de kaart of de app vervolgens altijd scannen bij je boodschappen en spaar gratis mee!

AVIA Clubspaaractie

AVIA Marees heeft het clubsparen geïntroduceerd. De verenigingen, Handbalvereniging Hollandia T, Voetbalvereniging Hollandia T en Volleybalvereniging de Boemel geven clubspaarpassen van “Tuitjenhorn tankt sportief“ uit aan hun leden, en een ieder die de clubs een warm hart toe draagt zodat die bij elke tankbeurt (op de deelnemende AVIA tankstations) gratis kunnen sparen voor de club. Op die manier spaar je automatisch en eenvoudig voor de eigen club. Alle spaarpunten worden automatisch bijgeschreven op het saldo van de club.

Hoe werkt het?

Gebruik deze pas bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations. Op die manier spaart u automatisch en eenvoudig voor uw Club. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee uw Club de spaarpunten kan verzilveren bij de AVIA organisatie. Let op, het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten kunnen doneren aan uw Club.

Elke 100 spaarpunten is €2,- waard voor uw Club!

Waar kunt u de spaarpas ophalen:

Clubsparen (door bedrijven)

Bedrijven kunnen met hun AVIA (grijze)tankpas eventueel ook sparen voor de club. Deze tankpashouders hebben dan geen extra clubspaarkaart nodig. Informeer naar deze mogelijkheid en bel AVIA Marees 0224-531841

AVIA Marees geeft aan de club dan door wie voor hen spaart.

Voor veel gestelde vragen (FAQ) kijk op https://www.aviamarees.nl/clubsparen

Voor AVIA tanklocaties o.a Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Zijdewind, Schagen, ’t Verlaat en Petten of kijk op de site van Avia Marees.

Gebruiksaanwijzing

Bij bemand AVIA station: Geef voor u afrekent de spaarkaart af aan de AVIA medewerker.

Bij onbemand AVIA station:

1) Voer de Clubspaarkaart in en volg instructies
op de betaalautomaat.

2) Betaalpas invoeren in betaalautomaat met magneetstrip rechtsonder en volg instructies op de automaat.

3) U kunt nu tanken.

4) Kies op de betaalautomaat voor bon(ticket) indien gewenst.

Spaarpunten worden direct bijgeschreven op saldo van uw Club en worden niet op de tankbon vermeld.


Oud papier ophalen voor de vereniging

1e zaterdag van de maand. 8.15 uur bij de sportkantine van het voetbalveld